Att leta efter företag

Lagret vi har till firman ska byta ut sitt golv och jag fick i uppgift att ringa runt till olika företag och be om offerter, fråga lite grann om hur långtid det tar, ja, helt enkelt ta in all info vi behövde för att köra igång.

Eftersom jag inte är så himla kunnig om vilket golv som var bäst så frågade jag min morbror, han har nämligen precis bytt golv, via ett företag som han var nöjd med. Det visade sig att de hade använt sig av en firma som heter Inhab, som har lagt ett Epoxigolv i deras lagerlokal. Jag hade hört om namnet när jag sökte efter golvföretag.

Han rekommenderar det varmt, så jag tänkte att jag får kolla upp dom och slå dom en signal. Har varit i kontakt med dom nu och fick ett gott bemötande och en förklaring om vad ett Epoxigolv är. Det fanns tydligen många fördelar med att ha ett sånt golv i just en lagerlokal. Det går liksom att få ett snyggt och praktiskt golv som dessutom blir mer underhållsfritt. Verkligen grymt. Har någon av er erfarenhet av epoxigolv, eller Inhab? Berätta gärna!