Billigare att köpa paternosterverk begagnat

Kommer jag bli nöjd om jag köper ett paternosterverk begagnat?

Min tanke är att vi på lagret ska kunna lägga alla tunga produkter i maskinen så att det framöver inte tar lika mycket plats som det gör idag. Det känns effektivt att kunna bygga ordentligt på höjden. En annan fördel med maskinen kommer ju bli de ergonomiska faktorerna, personalen kommer inte längre behöva göra orimliga lyft då produkterna alltid kommer ligga i rätt nivå.

Hur mycket kan ett paternosterverk slitas på 1 år, 2 år eller kanske till och med 3 år? Tanken är att företaget ska spara så mycket pengar som möjligt med dessa apparater därför vill jag inte lägga onö diga pengar på en sprillans ny maskin, men inte heller lägga pengar på en produkt som håller på att gå sönder.

Det verkar som att många maskiner som jag har sett kräver att man servar dem varje år oavsett vad som händer, anledningen är nog mest för att säkerställa driften. Hade maskinerna stoppat mitt under arbetstid tror jag att konsekvenserna hade blivit relativt stora. Jag får funta lite på idéen huruvida det ska vara begagnat eller nyköpt. Det blir antagligen ingenting som jag kommer att bestämma över idag.

Min tanke är att vi på lagret ska kunna lägga alla tunga produkter i maskinen så att det framöver inte tar lika mycket plats som det gör idag. Det känns effektivt att kunna bygga ordentligt på höjden. En annan fördel med maskinen kommer ju bli de ergonomiska faktorerna, personalen kommer inte längre behöva göra orimliga lyft då produkterna alltid kommer ligga i rätt nivå.

Hur mycket kan ett paternosterverk slitas på 1 år, 2 år eller kanske till och med 3 år? Tanken är att företaget ska spara så mycket pengar som möjligt med dessa apparater därför vill jag inte lägga onö diga pengar på en sprillans ny maskin, men inte heller lägga pengar på en produkt som håller på att gå sönder.

Det verkar som att många maskiner som jag har sett kräver att man servar dem varje år oavsett vad som händer, anledningen är nog mest för att säkerställa driften. Hade maskinerna stoppat mitt under arbetstid tror jag att konsekvenserna hade blivit relativt stora. Jag får funta lite på idéen huruvida det ska vara begagnat eller nyköpt. Det blir antagligen ingenting som jag kommer att bestämma över idag.