Dags för utemöbler

Yes, ni läste rätt, då var det dags att köpa utemöbler. Ni undrar säkert vart dessa utemöbler skall vara då vi bor i en lägenhet? Då ska jag berätta för er att vi kommer inte att bo i en lägenhet för alltid, utan vi flyttar faktiskt till ett radhus om exakt trettiosju dagar, det känns magiskt.

Lägenheten på 67 kvm byts ut till ett radhus på 114 kvm med en stor uteplats och det innebär att vi måste köpa utemöbler.

Jag har vart inne på bra sommarmöblers sida och har hittat precis det jag vill ha, men jag vill inte ha det NU eftersom jag inte har någonstans att ställa det. 

Hur löser jag det?

Ja, hur löser jag det? jag vill inte beställa det och få hem det till lägenheten, delvis för att det tar plats men också för att de måste packas ner och flyttas inom en snar framtid. Beställer jag det inte nu så finns det en chans att dom produkterna är slut och då står jag utan, ja, ni fattar problemet.

Så jag bestämde mig för att ta kontakt med deras kundtjänst och fråga om jag kunde genomföra köpet men flytta fram leveransdatumet och även ange den nya adressen trots att jag inte flyttat dit ännu och det var absolut inga problem. Fantastisk service. 

Ikväll smäller det med andra ord!! Så taggad!!