Fräscht alternativ till Olle som sabbar sina tänder.

Igår var jag hos tandläkaren med Olle och hans kompis som tvingade sig med trots att jag inte var så sugen på det. Det var en lustig upplevelse med de restriktionerna som tandläkaren hade satt upp. Olle fick ha något som liknade en duk i munnen när tandläkaren började undersökningen. 

Olle var jätteduktig och sa inte ett ord om vad tandläkaren gjorde. Däremot var tandläkaren lite missnöjd med hans tänder. Snusandet har gjort att tänderna gulnat något fruktansvärt vilket är förståeligt då Olle snusar minst 3 dosor om dagen.

Jag läste häromdagen om en alternativ lösning. Det finns tydligen en snus som inte missfärgar tänderna som är helt vit och tobaksfri. Märket heter Lyft och har smaker som Mint, Jenka, Lakrits, Tropiskt samt en mängd andra goda smaker. Tandläkaren tyckte att han skulle sluta helt med snus men känner jag Olle rätt kommer han inte lyckas göra det. Lyft kan vara ett bra alternativ för att se till att han inte får gulare tänder än vad han redan har idag.

När vi åker hem härifrån ska jag ta och beställa hem en stock med snus från Snusme och se om han tycker det är okej. Jag passar nog även på att beställa ett par stockar vanlig snus till mig själv så att jag slipper gå in i affären just nu. Olle får se till att hålla sig från mitt snus men det borde bli lättare för honom att snusa “rätt snus” om han ser mitt snusförråd och vad det gör med mig.