Godkväll på er!

Har precis kommit hem från 1 veckas semester på soliga Gotland och kan bara säga WOW! 

Det var första gången jag och min sambo åkte till denna fantastiska ö tillsammans och vi blev verkligen inte besvikna. Fantastiskt väder, långa stränder, varmt vatten, kalla drinkar, gott käk och trevligt sällskap – ni hör ju själva, INTE mycket att klaga på. 

Efter att ha rivstartat våra 4 veckors semester på ett så bra sätt så har vi höga förväntningar på resten av sommaren och vädret ser ju ut att hålla i sig – det kommer nog bli en pangsommar! Under veckan kommer vi att vara hemma och påbörja bygget av vår efterlängtade altan, enda nackdelen är att det kommer vara så varmt ute. Lyckligtvis behöver vi inte oroa oss för att det ska bli någon bastu inomhus då vi satte upp solskydd inomhus från sunoff som håller temperaturen nere.

Vi beräknar att altanen kommer vara klar till på Torsdag och på fredag morgon beger vi oss till Österlen för att gå på Kiviks marknad och framförallt för att ta del av (vad jag har hört hehe) den underbara skånska naturen. Vi har även planerat in ett besök till vårt grannland Danmark för att besöka Köpenhamn. Ska bli spännande att se vad grannarna har att bjuda på, mer än god öl och pölse såklart 😉 

Utöver det så har vi inte så mycket planerat i sommar. Det kan eventuellt bli ett besök hem till Åre för att hälsa på min familj men resten av sommaren får bli som den blir. Jag är ändå övertygad att den kommer bli toppen. 

Kommer uppdatera er nästa vecka och berätta om våra äventyr – till dess så får ni ha en underbar sommar!