Har ni sålt kakor ?

Kommer ni ihåg när ni själva va små och gick i skolan eller en förening och ni skulle iväg på en rolig skolresa eller en rolig handboll eller fotbollscup exempelvis. Vad gjorde ni innan då?

Jo, jag tror jag vet vad ni alla gjorde. Man sålde produkter, kläder, salami, lotter. Men det som jag tyckte var allra roligast var att sälja kakor. Detta eftersom att näst intill ALLA älskar att äta kakor och att det var lättsålt. Tänk er själva nu i vuxen ålder om en söt unge kommer och knackar på och BJUDER på en kaka som är sådär riktigt riktigt mumsig. Då går det ju verkligen inte att säga nej!!

Jag minns speciellt ett tillfälle när vi skulle tjäna pengar till klassen och jag gick runt i området, allt flöt på bra. Jag sålde burk efter burk hos mina stammisar som man hade. Man var ju smart och gick till sina föräldrars kompisar som inte hade mage nog att säga nej hehe. Men just den här gången kände jag mig lite vågad, när alla stammisar var avklarade tog jag mig mot området där dem riktigt lyxiga villorna låg. 
Jag knalla upp för backen mot gräddhyllan och knacka på dörr efter dörr, just då gick det inte bra. MEN så kom jag till ett hus där en 40 årig man öppna. Det visade sig att mannens dotter skulle ta studenten i Juni och mina kakor skulle komma i slutet av Maj. ÖPPET MÅL

Mannen köpte 20 paket och jag var klassen bästa försäljare, BOOM.

kul o tänka tillbaka till. Hejdå