Hur kan det finnas andra elbolag?

Hur kan det finnas andra elbolag är min fråga?

Mitt avtal löpte ut och det var dags att förnya el-avtalet men innan jag gjorde det så jämförde jag med andra bolag och jag satt chockad, jag har alltså haft ett elbolag där jag betalat bra mycke mer pengar än jag borde, jag har med andra ord betalat fler tusen kronor mer bara för att jag inte kollat runt och jämfört bolagen.

Göta energi har överlägset de bästa elpriset och därför undrar jag hur det kommer sig att folk väljer annat? Är det pga okunskap? eller är det annat som spelar roll?

Jag menar, varför skulle andra välja andra bolag när dom jämför priser? Nu är inte jag en expert i ämnet men billigare är ju billigare och el är väl bara el?

Kanske tycker man att annat är viktigt men jag pratade med deras kundtjänst och Patrik som tog samtalet var så otroligt trevlig och tillmötesgående. Väldigt påläst och hade svar på alla mina frågor. 

Nu låter det nästan som att jag är sponsrad av dem men det är jag definitivt inte, ville bara dela med mig och se till att du / Ni inte gör samma misstag som jag gjorde. Vill säga, betala för mycket pengar för samma tjänst.

Må väl folket och ha en trevlig höst, ta hand om varandra