Mitt bästa campingtips

Det finns mycket jag skriver om här på bloggen, men det som sidan faktiskt handlar om är ju campingtips. Många tycker det är kul att jag skriver om annat, men flera har också efterfrågat mer campingtips. Det finns ju camping och det finns camping. Man kan välja att campa på en stor och välutrustad campingplats i exempelvis Böda, varberg eller andra sommarstäder runt om i landet. Fördelen med detta är att det är väldigt bekvämt, det brukar finnas fräscha toaletter och duschar.

Nackdelarna utifrån min mening är att det inte är lika charmigt som om man tar med sig ett tält och förnödenheter för att klara sig i skogen och placerar tältet vid en mysig sjö. Det är det bästa tipset utifrån min mening. Våga er ut i skogen och leta upp en sjö för att slå upp er camp. 


Detta gjorde jag några dagar efter min årliga vårstädning, jag tog med kakorna som jag köpte från barnet som skulle tjäna pengar till föreningen och en kasse med mat som skulle räcka för 2 dagar. 
Jag parkerade bilen på en lämplig plats och tog med mig mina saker och började vandra. Jag är som ni vet väldigt skogsvan så detta är inget för en amatör. Att bara ta sig ut i skogen utan en plan, men för mig fungerar det alldeles utmärkt.

Jag hittade en magisk plats vid sjön och hade 2 helt underbara dagar i tystnaden.