Tacka vet jag solskydd på arbetsplatsen!

Vilken fantastisk dag hörrni! Solen skiner som aldrig förr, visst har vi saknat den efter en hel vecka med regn? Idag sitter jag inne på kontoret och jobbar som tur är har dem så käcka solskydd för fönstren här annars hade jag nog nästan inte sett datorskärmen idag så stark som solen är. Dem håller ju även ute värmen annars hade jag nog svettats för de lär ha blivit växthuskänsla här inne haha. Nej men man ska inte klaga. Förresten har inte din arbetsplats redan solskydd för terrassen så borde du tipsa din chef om det! Våra är ifrån företaget Sun Off.

Som ni vet har det ju mest varit jobb hemifrån sedan pandemin startade. Har ändå försökt att åka in för att sitta på kontoret någon dag i veckan, det är extra kul när man lyckas tajma in samma dag som någon av kollegorna så man kan äta lunch ihop. Man behöver ibland komma utanför sina 4 väggar där hemma, se lite människor och andas en annan luft.

Idag hade jag dock inte den turen så sitter och äter lunchen här framför datorn så tänkte jag kunde passa på att skriva ett inlägg till er.

Måste nämligen dela med mig av ett recept på middagen vi lagade igår. Som ni vet sedan innan är jag verkligen en sucker för alla typer av pastarätter och hittade ett nytt recept online igår, det innefattar röd pesto, soltorkade tomater champinjoner och tortellini pasta, sen lite parmesan på det innan servering. Min sambo improviserade också fram ett supergott bröd i ugnen som vi smörade in med vitlök, basilika och citron, nä mina vänner det var vardagslyx. Ni måste testa!

Postar länk till receptet i kommentarerna.