Vårstäd!

Häromveckan fick jag ett trevligt besök här hemma när jag hade min våriga TOKSTÄDNING som jag kallar det. Det är en dag där jag städar varenda liten vrå i huset, från golv, lister, väggar, fönster och till o med taket. Det är en dag som bara går ut på att städ, städ, städa. 

Jag sätter på musiken på högsta volym och just nu är det Benjamin Ingrossos nya album som dönar ut från högtalarna varje dag, och speciellt denna dagen. Det är ganska härligt att dra upp högtalaren på högsta volym och gå från rum till rum, kök, badrummen, sovrummen och vardagsrummen skall alla glänsa när jag på kvällen unnar mig en riktigt god middag och en trevlig dryck till.

Men nu till det trevliga besöket jag fick, som ni vet bor jag nära den norska gränsen och det är inte ovanligt att man hör och ser norskar som åker in i Sverige för att handla eller semestra. Men just denna dagen var det omvänt. Det kom en trevlig liten norsk flicka som sålda toapapper och annat bra o ha produkter för att hon skulle tjäna pengar till sin förening. 

Jag är för snäll och köpte 3 paket toarullar, det är ju alltid bra o ha.

trevlig dag med trevligt besök och lite inhandling. Hejdå