volleybollturnering på Beachvolleybol

I Fredags var jag på klassresa där det arrangerades en volleybollturnering på Beachvolleyboll center i Göteborg. Det var en väldigt trevlig känsla att få spela beachvolleyboll inomhus. Man fick en sån otrolig sommarkänsla från lokalen, det känns verkligen som om de hade tänkt på allt för att uppnå den maximala sommarkänslan. Turneringens upplägg var lite intressant då det mest var på skoj. Lagen blev blandade med alla möjliga nivåer, allt från jätteduktiga spelare till, totala nybörjare. Det blev därför en väldigt en intressant dynamik i spelet och matcherna blev inte heller så förutsägbara.

Mitt lag hade tyvärr oturen att förlora båda våra matcher och åkte därför ut direkt men för min del gjorde det ingenting för att hela klassresan var kul ändå och det var rätt skönt att få vara åskådare och sitta vid sidan av och hinna snacka med mina klasskamrater. 

Nu känner jag att jag vill att sommaren ska komma snart så att vi slipper frysa. Volleybollen inomhus var ett klockrent alternativ som fungerar året runt och jag kommer definitivt komma tillbaka hit även när det inte är klassresor. 

Jag ska göra ett försök till att få med mig min familj hit så att de får chansen att uppleva samma känsla som jag fick uppleva, jag är väldigt nöjd med upplevelsen.